Natuurlijk, iets van waarheid  

by admin on

Vs: er is een uitzicht dat parabenen samen met Zuid-Afrika en toilet adducam zijn een van de belangrijkste oorzaken van irritatie en allergische reacties bij mensen met een gevoelige huid. Maar het moet worden opgemerkt dat de negatieve reacties bij gevoelige personen kan leiden tot enig onderdeel van de cosmetische.

Start van cosmetische huidverzorging

Oplossing: Als je bang bent voor paraben, proberen om het gebruik van cosmetica met bloemen conserveringsmiddelen. Bijvoorbeeld, vitaminen E en C, propolis en extracten van berk blad, wild cherry, schors van de pijnboom of zeewier. Deze ingrediënten het behoud van de waardevolle eigenschappen van cosmetische, zodat u meer crème veilig voor de huid.

Een ander voorbeeld is het essentiële oliën van tea tree en eucalyptus. Ze dienen ook als natuurlijke conserveermiddelen en bescherming van de crèmes van schadelijke bacteriën. Echter, zoals cosmetica kan niet worden gebruikt meer dan twee tot drie weken. Het moet bewaard worden altijd in de koelkast. Daarnaast is op basis van plantaardige conserveringsmiddelen hebben niet zo ‘ n breed spectrum van actie, als kunstmatig. Daarom kan het gebruikt worden lang niet in alle cosmetische producHonderd procent van de fondsen die zou voorkomen dat de verschijning van acne, helaas, niet gevonden. Maar dit betekent niet dat er geen punt is om de zorg voor de huid. Speciale middelen verminderen het risico van de ontwikkeling van inflammatoire processen bijdragen aan de snelle sayin degenen die er al zijn, het verbeteren van de conditie van de huid in het Algemeen. En het eerste wat je nodig hebt om te kopen is schuim of gel voor myanna met anti-inflammatoire werking (veel van hen zijn in de winkels en apotheken). Als de huid droog/normaal en deze ochtend geen Glans, genoeg mizza water en premaknete gezicht af met een handdoek, en in de avond te reinigen van de huid met cleansing – zachte gel of schuim voor de droge of normale huid. Keer per week kunt u gebruik maken van de scrubs, of een masker film.

Keer per week op elk type van de huid is het noodzakelijk om het masker, als een tiener, ze kan een lichtere textuur. Te beschermen en te hydrateren u moet gebruik maken van crèmes en lichte textuur, en tijdens de blootstelling aan de zon is om zonnebrandcrème te gebruiken.

Als de huid erg gevoelig

Is na myanna wordt styagnuti, is het het beste Meazza minerale of zuiver drinkwater. Of spoel het gezicht na myanna kamille-extract. Voor de gemengde en vette huid met zwarte stippen en vysyplem heb ‘s morgens en’ s avonds gebruik van een gel voor dit type van de huid. U kunt ook de aankoop van een 2% oplossing van salicylzuur voor de behandeling van een ontsteking (smachine watt toverstaf in de oplossing en houd die op de plaats van de ontsteking een paar seconden). Het is ongewenst om te gebruiken salcylic heel vaak en lang. Genoeg 2 keer per dag gedurende 3-5 dagen.

Er zijn speciale middelen van de medische cosmetica voor de problematische huid, bevat niet alleen salicylzuur, maar ook de onderdelen aan vocht, zoals de radioloog, de 3de stad van kinderen klinische polikliniek van Minsk Violetta METELSKY. In de veelheid visypak kunt u gebruik maken van lotions en crèmes, die het regelen van de overtollige afscheiding van leder vet, maar mag niet worden misbruikt en hen niet te overdry de huid. Voor de vette huid klei masker voor het bevochtigen en reinigen. En om meer zelfvertrouwen, ik aanbevelen om te kopen antibacteriële maskeren potlood of voor meisjes — crème speciaal voor de problematische huid. In het Algemeen, aangezien deze leeftijd nodig hebben om vrienden te worden met een schoonheidsspecialiste. http://veryactive.info/liftoskin-dankzij-hem-de-huid-glad-en-zonder-rimpels/

Written by: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *