Schoonheid horror verhalen

by admin on

Alcohol droogt de huid, ammoniak, haar… Tegenwoordig kan je hoort veel verhalen over de gevaren van bepaalde onderdelen van cosmetica. Maar of het echt schadelijk? Laten we gaan.

Alcohol in lotions

Voor: de Paniek over de beschikbaarheid van alcohol in cosmetica is niet de moeite waard. Niettemin denk niet dat het een must oorzaak van de droge huid. Het feit dat alcohol kan optreden in verschillende rollen. Bijvoorbeeld, als stabilisatoren, emulgatoren of dragers van de werkzame stoffen. Ze kan goed moisturizers. Bijvoorbeeld, vandaag in cosmetica propylene glycol wordt vaak gebruikt, die worstelt met een droge huid. Echter, een groot aantal zelfs kan leiden tot irritatie.

In de samenstelling van lotions, wordt de alcohol in een klein bedrag geeft een goede antiseptische, anastrozol en pagsasalin effecten. Het verdampt snel dus, na gebruik van deze middelen, de huid is overgebleven residu en plakkerig gevoel. In feite, veel natte doekjes, ontworpen om te reinigen, het bevat alcohol. Echter, de minimale concentratie van ongeveer 3-8%.

Tegen: Niet alle alcoholen zijn hetzelfde. Een negatieve invloed op de huid van ethyl -, methyl -, binsey en supraplus. In zuivere vorm zijn ze bijzonder agressief. Kunt uitbreiden bloedvaten om te beginnen met het proces van vroegtijdige veroudering en de oorzaak van rimpels. Het is daarom wenselijk om het gebruik van middelen, die bestaat uit deze onderdelen.

Het is vooral belangrijk om te voorkomen dat dergelijke cosmetica Allergie en mensen met een gevoelige huid. Het feit dat deze geesten letterlijk “uitkleden” van de huid, waardoor het zeer kwetsbaar. Als een resultaat, het wordt meer gevoelig voor de effecten van overtollige zonne-straling en lage temperaturen, eerder ontstoken. Op de achtergrond van het gebruik van de middelen van de “slechte” alcoholen zijn niet uitgesloten, zelfs de verergering van acne.

Oplossing: het gebruik van alcohol lotions alleen gerechtvaardigd is als we podsushiwatm individuele puistjes. Daarom, cosmetische producten “onder invloed” is nodig voor vrouwen die van een vette en probleemhuid.

Parabenen in crèmes

Voor: een zeer lange tijd de parabenen werd beschouwd als de ideale componenten, vrij van gebreken. Echter, niet lang geleden rond hen had een verhit debat. Geruchten dat ze kunnen leiden tot allergieën en zelfs borstkanker. Maar dit is een gekunsteld hype. In feite, de parabenen in cosmetica nodig zijn.

Ze zijn conserveringsmiddelen, d.w.z. toelaat om het verhogen van de houdbaarheid van voedingsmiddelen. “Ontnemen” cosmetica van hen is onmogelijk. U kunt alleen kiezen voor de wijze waarop ze zijn opgenomen in minimale hoeveelheden.

Bovendien parabenen bescherming van de crème uit een breed spectrum van bacteriën en schimmels. Vooral zij noodzakelijk zijn in cosmetische producten, die bevatten veel natuurlijke ingrediënten. Het feit dat de laatste zijn de perfecte broedplaats voor de fokkerij van ziektekiemen.

Parabenen worden als veilig beschouwd bij concentraties tot 25%. En in cosmetica, hun aantal is zelfs minder — niet meer dan 0,3%. Daarom is de toepassing van cosmetische producten die dit conserveringsmiddel, kan niet leiden tot gezondheidsproblemen.

Written by: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *